top of page

OVER ONS

EXCELLENCE AND PROFESSIONALISM

Een beetje uitleg: Nicolas Meubelservice is bedacht door Nicolas De Jonkcheere. Ik ben al 15 jaar actief in de meubelsector, om u een handje extra toe te steken. Vanuit onze thuisbasis in Sijsele – tussen Brugge en Maldegem - helpen wij particulieren en bedrijven van hun afval en overbodige spullen af en help wij u graag bij de montage van u meubelen. Op eenvoudig verzoek komen wij u graag tot u dienst, overal in en buiten West-Vlaanderen. Veel of weinig? Wij helpen u de klus te klaren!

Wij maken ruimtes en volledige panden leeg. En dan beperken wij ons niet tot privéwoningen maar we ontruimen eveneens kantoren, oude schuren en winkelpanden. Ook voor het ophalen van bedrijfsafval kan je op Nicolas Meubelservice rekenen. Wij maken geen onderscheid en laden alles op dat je kwijt wilt: van papier en karton, allerhande meubels en tuinmeubels (hout of plastiek tot metaal), ook u badkamer. Of je nu veel of weinig, grote of kleine spullen hebt liggen, wij komen langs met onze camionette en verlossen je in een mum van tijd van je goederen.

Komen er afbraakwerken aan je opruimplannen te pas? Dan nemen we ook die voor onze! We plaatsen en vullen een container bij je thuis, op kantoor of op het bedrijfsterrein of voeren alle bouwafval af naar een erkend containerpark, inclusief eventueel asbestafval. Alle vuil en puin zijn met onze tussenkomst zo verdwenen.

Ook helpen wij u graag bij het demonteren en (her)monteren van uw meubelen, alsook het nodige inpakwerk van de meubels vóór de verhuisfirma komt om u verhuis te realiseren.

Dit kan dus ook ideaal zijn voor bedrijven die naar de beurzen gaan en nog een paar extra handen nodig hebben om de meubelen in de stand te monteren en demonteren. alsook de montage van de meubelen in de toonzalen van de fabrieken voor de huis shows. Wij kunnen ook tot bij de winkel komen om de meubels te monteren. 

Heeft u een verhuis firma en wilt u een extra hand bij het verhuizen van u klanten, neem gerust contact met ons op.

persoonlijke aanpak

- Geef ons gerust een telefoontje of zend ons een mailtje.

- Wij komen langs om te bekijken welke werken er uitgevoerd moeten worden.

- Wij maken u een offerte en verzenden die via mail.

- Zodra u bevestigt/akkoord gaat met de offerte word er een datum afgesproken om de werken uit te voeren.

- Op afgesproken datum en uur staan wij bij u om de besproken werken uit te voeren.

Beste keuze bij Nicolas Meubelservice

Container park service:

- Wij komen u goederen ophalen zonder dat u zicht moet verplaatsen.

- Wij zijn 6/7 tot je dienst en komen graag langs wanneer het best uitkomt voor u: ook na de kantooruren, op zaterdag én eventueel op zondag.

- Snelle service en transparante tarieven : onze prijs wordt berekend per uur en per gewicht.

Beste keuze bij Nicolas Meubelservice

Onder aanneming bedrijven:

- Wij zijn 6/7 tot je dienst en komen graag langs wanneer het best uitkomt voor u: ook na de kantooruren, op zaterdag én eventueel op zondag.

- Snelle service en transparante tarieven : onze prijs wordt berekend per uur.

bottom of page